Helsesjekk

Hvis du ønsker å sikre at bilen din alltid er i en trygg tilstand, vil Førde Auto undersøke den grundig under en helsesjekk – raskt, grundig og til en rettferdig pris.

En grundig helsesjekk kan redusere ulykker, forebygge sammenbrudd og forbedre sikkerheten. Vi bruker den nyeste diagnoseutstyret og kvalitetsprodukter fra Bosch for å inspisere sikkerhetsdeler grundig og erstatte væsker og filtre. Regelmessige helsesjekker hjelper til med å unngå farer og dyre reparasjoner, og sikrer trygg kjøring.

Profesjonell helsesjekk

Alle bilmodeller, uavhengig av alder

Sesonginspeksjon og vedlikehold

Originale reservedeler eller tilsvarende kvalitet

Godt å vite

Service forebygger fremtidige problemer

En grundig service er ikke bare bra for kjøretøyet ditt, men også svært relevant for din egen sikkerhet. Våre spesialister bruker det nyeste diagnoseutstyret for å sjekke om kjøretøyet er i teknisk trygg tilstand og om alle deler fungerer korrekt. Målet er først og fremst å redusere risikoen for ulykker og forbedre sikkerheten for alle i kjøretøyet. Vi vil gjøre vårt beste for å eliminere dyre og irriterende motorhavari. Vi har også den perfekte løsningen hvis du ønsker dobbel sikkerhet: Vår komplette service inkluderer gratis mobilitetsgaranti.

Ekspertkunnskap gir økt sikkerhet

Du kan få kjøretøyet ditt servicert når som helst på året – og det bør du. Vårt verksted tilbyr kvalifisert og rask feilsøking med det nyeste diagnoseutstyret fra Bosch året rundt. Våre dyktige teknikere benytter seg av sin egen omfattende kunnskap, samt samarbeider med Bosch for å sikre at alle sikkerhetsdeler blir inspisert grundig og at alle væsker (bremsevæske, olje og kjølevæske) og filtre blir profesjonelt erstattet med kvalitetsdeler.

Trygg kjøring

Antallet trafikkulykker med dødelig utfall har gått ned de siste årene. Dette er et godt tegn, selv om alvorlige feil fremdeles finnes i nesten 25% av alle biler på veiene. Den grundige sjekken vi utfører, forteller deg om bilen er i en trafikksikker tilstand. Dette hjelper deg med å unngå farlige situasjoner og dyre reparasjoner. Du bør likevel følge de regelmessige servicedatoene, for bare en ekspert kan identifisere potensielle farer.

Bestill en helsekontroll nå

Du kan bestille en helsekontroll hos oss i dag med noen få enkle steg. Vi vil gi deg en ekvivalent servicenivå som produsenten basert på kjøretøyets alder og kjørelengde.

Alternativt, hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss først, kan du ringe oss eller sende oss en e-post.

Vårt eksperttips

«Visste du at god sikt er essensielt for sikker kjøring og er også et juridisk krav? Denne utfordringen kan kun løses med førsteklasses viskerblader, da de må rengjøre et område tilsvarende 60 fotballbaner i løpet av sin levetid. Derfor anbefaler vi Bosch viskerblader med effektiv ytelse. Du vil oppleve en fantastisk utsikt, selv under krevende værforhold.»